Advertisement

Hatayspor Gençlerbirliği - Hatayspor geçit vermedi! Gençlerbirliği'ni ateşe attı ... / 62), pablo, katranis (mesut çaytemel dk.

Hatayspor Gençlerbirliği - Hatayspor geçit vermedi! Gençlerbirliği'ni ateşe attı ... / 62), pablo, katranis (mesut çaytemel dk.. 27 nisan 2021 salı 20:29. Hatayspor ile gençlerbirliği arasındaki bu karşılaşma için siz de oyunuzu kullanın! Hatayspor'a galibiyeti getiren golleri 8. Turu istediler ve güzel bir sonuçla da son 16'ya hatayspor'u taşıdılar. Hatayspor youssouf koné (kırmızı kart cezalısı), alexandros katranis (sarı kart cezalısı), yavuz bugra boyar (kasık fıtığı), selim ilgaz (çapraz bağ yırtığı).

62), pablo, katranis (mesut çaytemel dk. Ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. Spor toto süper lig'de salı günü tek maç var. Burak, erdem(45.dk abdullah), ahmet(70.dk eren), arda(72.dk çayan), halil hatayspor: Gençlerbirliği (2.) hatayspor (3.) 1:0.

Hatayspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı
Hatayspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı from www.malatyaguncel.com
Lig'in açılış haftasında gençlerbirliği ile hatayspor karşı karşıya. 75 cengizhan x), berisbek (xx), da silva (xx), bekir (xx) (dk. Akın, sadi, yasin, yusuf, mehmet, kubilay, buğra, hamza, selim, gökhan Haftasında hatayspor gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. Ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. Turu istediler ve güzel bir sonuçla da son 16'ya hatayspor'u taşıdılar. Karşılaşmanın canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz. Haftanın açılış maçında hatayspor, gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Hatayspor youssouf koné (kırmızı kart cezalısı), alexandros katranis (sarı kart cezalısı), yavuz bugra boyar (kasık fıtığı), selim ilgaz (çapraz bağ yırtığı).

Lig'in açılış haftasında gençlerbirliği ile hatayspor karşı karşıya. Haftasında bugün sahasında gençlerbirliği ile karşılaşacak. Haftasında gençlerbirliği ile hatayspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekipte kart cezalısı bulunmazken, gençlerbirliği'nde selim ilgaz ve soner örnek sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Spor toto süper lig'de salı günü tek maç var. Hafta mücadelesinde atakaş hatayspor evinde gençlerbirliği'ni konuk etti. Akın, sadi, yasin, yusuf, mehmet, kubilay, buğra, hamza, selim, gökhan, budnik. Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golü 19. Karşılaşma hatayspor'un ev sahipliğinde antakya atatürk stadyumu'nda gerçekleşiyor. Munir, popov, billong (soner örnek dk. Haftanın açılış maçında hatayspor, gençlerbirliği'ni konuk edecek. Bu sonuçla hatayspor puanını 57'ye yükseltirken, gençlerbirliği 35 puanda kaldı. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0).

Haftanın açılış maçında hatayspor, gençlerbirliği'ni konuk edecek. Gençlerbirliği hatayspor maçı özeti golü izle ve skoru kaç kaç bitti? Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golü 19. Bu sonuçla hatayspor puanını 57'ye yükseltirken, gençlerbirliği 35 puanda kaldı. 62), pablo, katranis (mesut çaytemel dk.

Hatayspor, Gençlerbirliği Maçının Hazırlıklarını Tamamladı ...
Hatayspor, Gençlerbirliği Maçının Hazırlıklarını Tamamladı ... from hatayspor.org
Gençlerbirliği (2.) hatayspor (3.) 1:0. Haftasında hatayspor gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. Akın, sadi, yasin, yusuf, mehmet, kubilay, buğra, hamza, selim, gökhan Hatayspor youssouf koné (kırmızı kart cezalısı), alexandros katranis (sarı kart cezalısı), yavuz bugra boyar (kasık fıtığı), selim ilgaz (çapraz bağ yırtığı). 27 nisan 2021 salı 20:29. 62), pablo, katranis (mesut çaytemel dk. Hatayspor ile gençlerbirliği arasındaki bu karşılaşma için siz de oyunuzu kullanın! Hatayspor kazanır 1.67, beraberlik 4.50, gençlerbirliği kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış.

49 caner (hatayspor) sari kartlar:

Turu istediler ve güzel bir sonuçla da son 16'ya hatayspor'u taşıdılar. 75 cengizhan x), berisbek (xx), da silva (xx), bekir (xx) (dk. Lig'in açılış haftasında gençlerbirliği ile hatayspor karşı karşıya. Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golü 19. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Atakaş hatayspor, süper lig'in 38. 62), pablo, katranis (mesut çaytemel dk. Gençlerbirliği video highlights are collected in the media tab for the most popular matches as soon as video appear on video hosting sites like youtube or dailymotion. Karşılaşmanın canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz. Dakikada penaltıdan mert nobre kaydetti. Ev sahibi ekipte kart cezalısı bulunmazken, gençlerbirliği'nde selim ilgaz ve soner örnek sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Hatayspor youssouf koné (kırmızı kart cezalısı), alexandros katranis (sarı kart cezalısı), yavuz bugra boyar (kasık fıtığı), selim ilgaz (çapraz bağ yırtığı). Spor toto süper lig'de salı günü tek maç var.

Lig'in açılış haftasında gençlerbirliği ile hatayspor karşı karşıya. Gençlerbirliği video highlights are collected in the media tab for the most popular matches as soon as video appear on video hosting sites like youtube or dailymotion. Gençlerbirliği hatayspor maçı özeti golü izle ve skoru kaç kaç bitti? Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golü 19. Akın, sadi, yasin, yusuf, mehmet, kubilay, buğra, hamza, selim, gökhan, budnik.

Hatayspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını başladı ...
Hatayspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını başladı ... from www.sonses.tv
Atakaş hatayspor, süper lig'in 38. Haftanın açılış maçında hatayspor, gençlerbirliği'ni konuk edecek. Hatayspor ile gençlerbirliği arasındaki bu karşılaşma için siz de oyunuzu kullanın! Akın, sadi, yasin, yusuf, mehmet, kubilay, buğra, hamza, selim, gökhan Haftasında hatayspor gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. Spor toto süper lig'de 38. Akın, sadi, yasin, yusuf, mehmet, kubilay, buğra, hamza, selim, gökhan, budnik. Ev sahibi ekipte kart cezalısı bulunmazken, gençlerbirliği'nde selim ilgaz ve soner örnek sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor.

Haftasında bugün sahasında gençlerbirliği ile karşılaşacak.

27 nisan 2021 salı 20:29. Burak, erdem(45.dk abdullah), ahmet(70.dk eren), arda(72.dk çayan), halil hatayspor: Lig'in açılış haftasında gençlerbirliği ile hatayspor karşı karşıya. Spor toto süper lig'de 38. Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golü 19. Ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. Spor toto süper lig'de salı günü tek maç var. Haftasında bugün sahasında gençlerbirliği ile karşılaşacak. Haftanın açılış maçında hatayspor, gençlerbirliği'ni konuk edecek. Hafta mücadelesinde atakaş hatayspor evinde gençlerbirliği'ni konuk etti. 49 caner (hatayspor) sari kartlar: Munir, popov, billong (soner örnek dk. Karşılaşmanın canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz.

Post a Comment

0 Comments